Wie goed kijkt, ziet een golvende gootlijn. De hoogste punten zijn ter plaatse van de hwa’s, terwijl deze juist de laagste punten zouden moeten zijn. Regenwater zal in de tussenliggende gootdelen verzamelen met verdere doorbuiging van de goot als mogelijk gevolg
Golvende goot
1 juni 2020
3 reacties op “Golvende goot”
Geef een reactie
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT
Premium artikelen
Bekijk alle Premium berichtenBouwspecial Warmtepompen
De Bouwspecial Warmtepompen zet trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen op een rij en beschrijft in een paar artikelen concrete toepassingen van warmtepompen in gebouwen.
![](https://www.bouwwereld.nl/wp-content/uploads/2022/07/Cover-Bouwwereld-292x400.jpg)
“Elk nadeel hep z’n voordeel” zei ooit een wereldberoemde voetballer. Hij kon het weten!
bekend probleem doordat de beugels en bevestiging tezamen vaak een krakkemikkige constructie vormen bij een overstek van het dak denk ik.
een ladder er tegenaan en het is al mis.
Voordeel is wel dat je een vertraagde waterafvoer hebt wat de overheid graag wil 😉
Ben al een tijdje van de werkvloer maar was het niet een voorschrift dat van zo’n rijtje als hier elke woning van een eigen hwa moet zijn voorzien? Mag ik wedden dat iemand dat niet mooi vond? Het “riante en landelijke” overstek vraagt om een gedrocht van een hwa en dat zou -indien bij elke woning aangebracht- de “kwaliteit” van het ontwerp aantasten. Dan maar de helft van dat lelijks. “Langs berg en dal klinkt hoorngeschal met volle zuivre toon!”
Ik sluit overigens ook niet uit dat de constructie van het overstek aan de lichte kant is.